Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabadtéri kaland cuccok

 Az új Cuccok célja az, hogy a Simek ne csak a házon belül, hanem kívül is jól érezzék magukat. Ennek érdekében stílusos bútorokkal, új tűzrakó helyekkel díszítheted kertedet. Az egyedi pezsgőfürdőkben Simed kipihenheti magát a haverokkal vagy meghitt pillanatokat élhet át egy számára különleges személlyel. A kültéri konyha dísze lesz az újratervezett grillsütő is. Két új stílus közül választhatsz. A Kerti teraszt elegáns kovácsoltvas-darabok jellemzik, míg a Napnyugta a verandán kollekció megragadja a kinti idő melegségét. Öltöztesd Simjeidet egy sor elegáns, mindennapokban is használható ruhákba, amelyek egy csodálatos naphoz éppúgy illenek, mint egy pihentető estéhez a csillagok alatt.

SIMJEID A The Sims 3 SZABADTÉRI KALANDOK CUCCOK CSOMAG JÓVOLTÁBÓL 
A FÉNYŰZÉS ÚJ DIMENZIÓIVAL ismerkedhetnek meg

 


Pörgesd fel a kerti partit egy kültéri grillsütővel, múltidéző hangulatú tűzrakóhelyekkel, vadonatúj pezsgőfürdőkkel és sok más remek holmival!

Minden sim tudja, hogy egy jó kerti bulihoz három dolog kell: egy minden jóval megrakott asztal, pár jó cimbora és egy grillező. Fejeld meg mindezt pár jacuzzival, és minden készen áll az év legfergetegesebb bulijához! A ma bejelentett, 2011 februárjában megjelenő The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok csomag jóvoltából a felhasználók bulikat rendezhetnek, elmerülhetnek a különféle szabadtéri játékok élvezetében, éjszakánként pedig a pezsgőfürdőben ejtőzhetnek.

Pörgesd fel a bulit: a The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok jóvoltából mindent megadhatsz simjeidnek, amire csak szükségük lehet a divatos és kényelmes külső terek berendezéséhez.Kényeztető pezsgőfürdők, egy minden jóval felszerelt, pultba épített grillezővel ellátott kültéri konyha, a régi tábortüzek hangulatát idéző tűzrakóhelyek és egyéb izgalmas újdonságok várnak! A lakberendezés szerelmesei két új stílus közül választhatnak. Vajon simed szívéhez a "Kültéri elegancia" gyűjtemény különlegesen szép kovácsoltvas termékekei állnak majd közelebb, vagy a "Naplemente a tornácon" kollekció, amely a meleg, otthonos hangulatra helyezi a hangsúlyt?  Öltöztesd fel simedet tetőtől talpig egy kellemes kerti sütögetéshez vagy egy békés estéhez a csillagok alatt - lezser eleganciát sugárzó szerkók gazdag tárházából válogathatsz!

 

A The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok jóvoltából simed egész évben élvezheti a természet áldásait. Adj rá egy kis kakaót, és ugorj fejest a pezsgőfürdőbe!
A The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok csomaggal vagy a The Sims 3 sorozattal kapcsolatos további tájékoztatásért látogass el a TheSims3.comoldalra!  forrás:http://www.thesims3.eoldal.hu